Homepagina Help
Help Lessen geven
Arnhem 
Arnhem 
  • (1 beoordeling)
Anna
« Perfect! wat lief dankjewel Erma, dat komt ook omdat jij goed les kan geven! »
25€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Erma
  • Individueel
  • In een groep
De lessen vinden plaats
  • Bij de leraar thuis
  • Bij jou thuis
  • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
  • Choreografie
  • Hip hop
  • Streetdance
  • Moderne dans
  • Twerken
Niveaus
  • Beginner
  • Intermediate
  • Gevorderd
  • Ander niveau
  • Kind

Professionele dans leraar geeft les in hiphop dans/ streetdance, werk samen met artiesten en reclame bureaus. Momenteel wonende in Arnhem

Methodologie

Een typische les met mij begint met een goed gesprek, daarna gaan we warming up en strechten. Daarna leer ik je de pasjes met muziek, stap voor stap. En daarna gaan we op de muziek dansen ik let op je moves, je addititude, power, of je netjes dans en gezichts uitdrukking.

Ervaring

Ik geef al meer dan 10 jaar les in dans en heb meer dan duizendenden leerlingen les gegeven in Azie met stichting Peazmakerz. Daarnaast had ik ook wekelijks mijn eigen lessen waar mijn leerlingen proffesioneel niveau hebben bereikt. Ze werken nu voor tv, choreografeer voor reclames en evenementen en sommigen zijn zelfs artiesten geworden. Dansen met mij geef je een goed gevoel, ben hartstikke leuk en je kan alles aan mij vragen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u
Tarief voor 5 lesuren : 110€
Tarief voor 10 lesuren : 200€
Lessen aangeboden door Erma
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
  • Choreografie
  • Hip hop
  • Streetdance
  • Moderne dans
  • Twerken
Niveaus
  • Beginner
  • Intermediate
  • Gevorderd
  • Ander niveau
  • Kind

Erma's achtergrond

Beroep(en)
artiestenmanager Peazmakerz jun 2009 - jun 2016 | 40 p.w.
Mijn taken waren onderhandelen van contracten en tarieven, zoeken en boeken van evenementen en locaties die overeenkomen met de carrière van de artiest, het adviseren over loopbaankeuzes, publiciteit en promotie, en hen te helpen op carrière-beslissingen, zoals de producer om mee te werken, of die nummers uit te voeren, en het beheren van relaties met de media. Alle aspecten van de artiesten vergaderingen, studio tijd, concertagenda en openbare verschijning schema beheren. Als tourmanager heb je de leiding over van alles en nog wat: van hotels boeken, de reis uitstippelen, tot zorgen dat de crewleden klaar zijn om het podium op te gaan. Beheren van Marketing- en communicatiestrategieën. medewerker marketing en communicatie






Fashion Tv (Indonesie) apr 2014 - jan 2015 | 45 p.w.
Mijn taken waren het maken bedrijf literatuur en andere vormen van communicatie. Marketing- en promotionele materialen, zowel gedrukte en digitale ontwerpen of werken met onze inhouse grafische vormgever. Evenementen organizeren. Werken met adverteerders voor tijdige en bruikbare advertentie inzendingen, Copyedit, proeflezen en herzien van communicatie. Ontwerp en lancering e-mail marketing campagnes. Adviseren, implementeren en onderhouden van de website ontwerp en de werking. Plannen en leveren van opleidingen en materialen. Het schrijven van blogs met onze inhouse schrijvers. Marketing plan en strategien plannen, Producten en diensten door middel van PR initiatieven te promoten. Ontwikkelen marketing communicatie campagnes. Maken en leveren persberichten, media betrekkingen inhoud, concent schrijven corporate nieuwsbrief, sociale media onderhouden, en het presenteren van voorstellen. Database opstellen Identificeren, ontwikkelen en uitvoeren van de communicatiestrategie voor belangrijke Mediacontacten en referenties van klanten. Onderzoek media dekking en industrie trends. Verse verhaal ideeën te ontwikkelen. Het gedrag van uitgebreide media outreach. Voorlichtingsmateriaal voor te bereiden. Coördinatie van de planning en logistiek. Coördineren van de conferentie, beurzen, en druk op interviews. Informatie beheren.

Docent dans Freelance jun 2009 - jan 2015 | 20 p.w.
Maken van routines voor reclames, muziek videos, concerten,individuele artiesten, wedstrijden, muzikale optredens, marching bands, ballets en andere bril.

Manager evenementenorganisatie League Indonesia ( freelance) apr 2011 - jun 2011 | 60 p.w.
Het plannen van evenementen van start tot eind volgens eisen, doelgroep en doelstellingen. Komen met suggesties ter verbetering van het evenement Begrotingen voor te bereiden en proberen om niet naast te staan van de begroting. Het zoeken en onderhandelen met leveranciers Verantwoordelijk voor het inhuren van personeel (DJs, obers enz.) Coördineren van alle operaties Leiden van promotionele activiteiten voor het evenement Toezicht houden op alle personeel (evenement coördinatoren, Traiteurs enz.) Goedkeuren van alle aspecten vóór de dag van het evenement Zorgen dat de evenement soepel is afgerond en stap naar het oplossen van problemen Het eindresulataat van het evenement te analyseren en rapporteren.









Manager evenementenorganisatie Uno Mild (Indonesie) feb 2011 - mrt 2011 | 60 p.w.
Het plannen van evenementen van start tot eind volgens eisen, doelgroep en doelstellingen. Komen met suggesties ter verbetering van het evenement Begrotingen voor te bereiden en proberen om niet naast te staan van de begroting. Het zoeken en onderhandelen met leveranciers Verantwoordelijk voor het inhuren van personeel (DJs, obers enz.) Coördineren van alle operaties Leiden van promotionele activiteiten voor het evenement Toezicht houden op alle personeel (evenement coördinatoren, Traiteurs enz.) Goedkeuren van alle aspecten vóór de dag van het evenement Zorgen dat de evenement soepel is afgerond en stap naar het oplossen van problemen Het eindresulataat van het evenement te analyseren en rapporteren.

Verkoopmedewerker dameskleding Didi aug 2008 - jan 2009 | 40 p.w.
Mijn taken destijds was begroeten van de klanten, adviseren en styling, Het retouneren van goederen of ruilen. Behandelt klachten van klanten. Verricht kassawerkzaamheden aan het begin en einde van de dag, Houdt zicht op en signaleert veiligheidsrisico's en diefstallen, weet deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen en weet met dergelijke situaties om te gaan. Merchendaise van de winkel bijhouden en het winkel netjes behouden.

Verkoopmedewerker schoenen en lederwaren Dungelman Schoenen mrt 2007 - apr 2008 | 16 p.w.
Mijn taken destijds was begroeten van de klanten, adviseren en styling, Het retouneren van goederen of ruilen. Behandelt klachten van klanten. Verricht kassawerkzaamheden aan het begin en einde van de dag, Houdt zicht op en signaleert veiligheidsrisico's en diefstallen, weet deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen en weet met dergelijke situaties om te gaan. Merchendaise van de winkel bijhouden en het winkel netjes behouden.

Verkoopmedewerker kleding allround Only jan 2006 - jan 2007 | 16 p.w.
Mijn taken destijds was begroeten van de klanten, adviseren en styling, Het retouneren van goederen of ruilen. Behandelt klachten van klanten. Verricht kassawerkzaamheden aan het begin en einde van de dag, Houdt zicht op en signaleert veiligheidsrisico's en diefstallen, weet deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen en weet met dergelijke situaties om te gaan. Merchendaise van de winkel bijhouden en het winkel netjes behouden.






De beoordeling over Erma
  • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met echte ervaringen van leerlingen van de leraar.
Anna

Perfect! wat lief dankjewel Erma, dat komt ook omdat jij goed les kan geven!

Reactie van Erma

Wat is Anna een natuur talent, ik vind het supper leuk om aan jou les te geven. Een door zetter dat je bent.!

Vergelijkbare leraren

Choreografie in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Hip hop. Leren is geen probleem meer, Streetdance toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Moderne dans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Slootdorp
Streetdance (en andere dans stijlen) door afgestudeerd dans docent in Noord-Holland
25€
Melissa
1e les gratis!

Ik basseer mijn danslessen vooral op wat de studenten graag willen leren. Ik zorg ervoor dat plezier altijd op nummer één...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Slootdorp
Moderne dans (en andere dans stijlen) door afgestudeerd dans docent in Noord-Holland
25€
Melissa
1e les gratis!

Ik basseer mijn danslessen vooral op wat de studenten graag willen leren. Ik zorg ervoor dat plezier altijd op nummer één...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ixelles, België
Afgestudeerd Juste Debout Paris leert een fusie van Hip Hop en Bharata Natyam
35€
Lila
1e les gratis!

Hip Hop. Yoga. Vrijheid. Wellness. Fun. Evolution. Workout. Mijn methode is zoeken op het evenwicht tussen fotograferen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 25€
5 uur 110€ 110€ 125€
10 uur 200€ 200€ 250€
Boek een les