Homepagina
Lessen geven
Arnhem 
Arnhem 
  • (3 beoordelingen)
S
Sonia
« Perfect! Heel goed, aardig en reageert super snel! :} »
25€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Erma
  • Individueel
  • In een groep
De lessen vinden plaats
  • Bij de leraar thuis
  • Bij jou thuis
  • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
  • Choreografie
  • Hip hop
  • Streetdance
  • Moderne dans
  • Twerken
Niveaus
  • Beginner
  • Intermediate
  • Gevorderd
  • Ander niveau
  • Kind

Professionele dans leraar geeft les in hiphop dans/ streetdance, werk samen met artiesten en reclame bureaus. Momenteel wonende in Arnhem

Methodologie

Een typische les met mij begint met een goed gesprek, daarna gaan we warming up en strechten. Daarna leer ik je de pasjes met muziek, stap voor stap. En daarna gaan we op de muziek dansen ik let op je moves, je addititude, power, of je netjes dans en gezichts uitdrukking.

Ervaring

Ik geef al meer dan 10 jaar les in dans en heb meer dan duizendenden leerlingen les gegeven in Azie met stichting Peazmakerz. Daarnaast had ik ook wekelijks mijn eigen lessen waar mijn leerlingen proffesioneel niveau hebben bereikt. Ze werken nu voor tv, choreografeer voor reclames en evenementen en sommigen zijn zelfs artiesten geworden. Dansen met mij geef je een goed gevoel, ben hartstikke leuk en je kan alles aan mij vragen.

Tarieven

Reiskosten : 22€
Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Tarief voor 5 lesuren : 110€
Tarief voor 10 lesuren : 200€

Specificaties

De lessen zijn per uur en per persoon, voor een groeps les geld hiervoor ook andere tarieven. E-mail me voor meer informatie naar (Opgeslagen informatie)

Lessen aangeboden door Erma
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
  • Choreografie
  • Hip hop
  • Streetdance
  • Moderne dans
  • Twerken
Niveaus
  • Beginner
  • Intermediate
  • Gevorderd
  • Ander niveau
  • Kind

Erma's achtergrond

Beroep(en)
artiestenmanager Peazmakerz jun 2009 - jun 2016 | 40 p.w.
Mijn taken waren onderhandelen van contracten en tarieven, zoeken en boeken van evenementen en locaties die overeenkomen met de carrière van de artiest, het adviseren over loopbaankeuzes, publiciteit en promotie, en hen te helpen op carrière-beslissingen, zoals de producer om mee te werken, of die nummers uit te voeren, en het beheren van relaties met de media. Alle aspecten van de artiesten vergaderingen, studio tijd, concertagenda en openbare verschijning schema beheren. Als tourmanager heb je de leiding over van alles en nog wat: van hotels boeken, de reis uitstippelen, tot zorgen dat de crewleden klaar zijn om het podium op te gaan. Beheren van Marketing- en communicatiestrategieën. medewerker marketing en communicatie






Fashion Tv (Indonesie) apr 2014 - jan 2015 | 45 p.w.
Mijn taken waren het maken bedrijf literatuur en andere vormen van communicatie. Marketing- en promotionele materialen, zowel gedrukte en digitale ontwerpen of werken met onze inhouse grafische vormgever. Evenementen organizeren. Werken met adverteerders voor tijdige en bruikbare advertentie inzendingen, Copyedit, proeflezen en herzien van communicatie. Ontwerp en lancering e-mail marketing campagnes. Adviseren, implementeren en onderhouden van de website ontwerp en de werking. Plannen en leveren van opleidingen en materialen. Het schrijven van blogs met onze inhouse schrijvers. Marketing plan en strategien plannen, Producten en diensten door middel van PR initiatieven te promoten. Ontwikkelen marketing communicatie campagnes. Maken en leveren persberichten, media betrekkingen inhoud, concent schrijven corporate nieuwsbrief, sociale media onderhouden, en het presenteren van voorstellen. Database opstellen Identificeren, ontwikkelen en uitvoeren van de communicatiestrategie voor belangrijke Mediacontacten en referenties van klanten. Onderzoek media dekking en industrie trends. Verse verhaal ideeën te ontwikkelen. Het gedrag van uitgebreide media outreach. Voorlichtingsmateriaal voor te bereiden. Coördinatie van de planning en logistiek. Coördineren van de conferentie, beurzen, en druk op interviews. Informatie beheren.

Docent dans Freelance jun 2009 - jan 2015 | 20 p.w.
Maken van routines voor reclames, muziek videos, concerten,individuele artiesten, wedstrijden, muzikale optredens, marching bands, ballets en andere bril.

Manager evenementenorganisatie League Indonesia ( freelance) apr 2011 - jun 2011 | 60 p.w.
Het plannen van evenementen van start tot eind volgens eisen, doelgroep en doelstellingen. Komen met suggesties ter verbetering van het evenement Begrotingen voor te bereiden en proberen om niet naast te staan van de begroting. Het zoeken en onderhandelen met leveranciers Verantwoordelijk voor het inhuren van personeel (DJs, obers enz.) Coördineren van alle operaties Leiden van promotionele activiteiten voor het evenement Toezicht houden op alle personeel (evenement coördinatoren, Traiteurs enz.) Goedkeuren van alle aspecten vóór de dag van het evenement Zorgen dat de evenement soepel is afgerond en stap naar het oplossen van problemen Het eindresulataat van het evenement te analyseren en rapporteren.









Manager evenementenorganisatie Uno Mild (Indonesie) feb 2011 - mrt 2011 | 60 p.w.
Het plannen van evenementen van start tot eind volgens eisen, doelgroep en doelstellingen. Komen met suggesties ter verbetering van het evenement Begrotingen voor te bereiden en proberen om niet naast te staan van de begroting. Het zoeken en onderhandelen met leveranciers Verantwoordelijk voor het inhuren van personeel (DJs, obers enz.) Coördineren van alle operaties Leiden van promotionele activiteiten voor het evenement Toezicht houden op alle personeel (evenement coördinatoren, Traiteurs enz.) Goedkeuren van alle aspecten vóór de dag van het evenement Zorgen dat de evenement soepel is afgerond en stap naar het oplossen van problemen Het eindresulataat van het evenement te analyseren en rapporteren.

Verkoopmedewerker dameskleding Didi aug 2008 - jan 2009 | 40 p.w.
Mijn taken destijds was begroeten van de klanten, adviseren en styling, Het retouneren van goederen of ruilen. Behandelt klachten van klanten. Verricht kassawerkzaamheden aan het begin en einde van de dag, Houdt zicht op en signaleert veiligheidsrisico's en diefstallen, weet deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen en weet met dergelijke situaties om te gaan. Merchendaise van de winkel bijhouden en het winkel netjes behouden.

Verkoopmedewerker schoenen en lederwaren Dungelman Schoenen mrt 2007 - apr 2008 | 16 p.w.
Mijn taken destijds was begroeten van de klanten, adviseren en styling, Het retouneren van goederen of ruilen. Behandelt klachten van klanten. Verricht kassawerkzaamheden aan het begin en einde van de dag, Houdt zicht op en signaleert veiligheidsrisico's en diefstallen, weet deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen en weet met dergelijke situaties om te gaan. Merchendaise van de winkel bijhouden en het winkel netjes behouden.

Verkoopmedewerker kleding allround Only jan 2006 - jan 2007 | 16 p.w.
Mijn taken destijds was begroeten van de klanten, adviseren en styling, Het retouneren van goederen of ruilen. Behandelt klachten van klanten. Verricht kassawerkzaamheden aan het begin en einde van de dag, Houdt zicht op en signaleert veiligheidsrisico's en diefstallen, weet deze situaties zoveel mogelijk te voorkomen en weet met dergelijke situaties om te gaan. Merchendaise van de winkel bijhouden en het winkel netjes behouden.






De 3 beoordelingen over Erma
  • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
S
Sonia

Perfect! Heel goed, aardig en reageert super snel! :}

C
Carin

Perfect! Wat een toptraining hebben jullie de meiden gegeven. Na deze training hebben we al een grote verbetering gezien in hun dans. Echt super!! De meiden zijn erg enthousiast en vinden het erg fijn om door jullie getraind te worden!! Dus op naar de volgende training!! En wij als ouder zijn ook erg blij jullie gevonden te hebben!! Het is erg fijn hoe jullie de meiden bijbrengen hoe je een goede danser wordt en blijft. Echt met zoveel liefde en passie voor het vak, echt geweldig gewoon!! Geen andere woorden voor!!

Reactie van Erma

Vandaag ging het supper goed the duo leert supper snel is ze kunnen zoveel meer. Subhan en ik kunnen niet wachten om ze weer te gaan trainen.

Anna

Perfect! wat lief dankjewel Erma, dat komt ook omdat jij goed les kan geven!

Reactie van Erma

Wat is Anna een natuur talent, ik vind het supper leuk om aan jou les te geven. Een door zetter dat je bent.!

Interview met Erma

VRAAG 01 | 08
Wanneer ben je begonnen met het beoefenen van deze activiteit? Hoe ben je hier bij gekomen?
Erma — Ik ben begonnen met het beoefenen van deze activiteit toen ik 14 was, maar echt professioneel werd het op mijn 20ste.
VRAAG 02 | 08
Welke artiesten of werken raken je het meest?
Erma — Dat verschilt heel erg, ik kan geïnspireerd raken van Michael Jackson maar ook van straatkinderen in Indonesië die passie hebben voor de kunst. Of ik kan ook geïnspireerd raken door levenservaringen en dat ik die dan in mijn trainingen toepas.
VRAAG 03 | 08
Wat zijn de belangrijkste kwaliteiten om te slagen in dit vakgebied? Hebben die meer te maken met geduld of met vaardigheid?
Erma — Liefde, passie, ervaring, techniek, kennis, en de juiste visie en missie. Het is niet alleen geduld of vaardigheid maar van alles bij elkaar. Je kan bijvoorbeeld niet iemand slaan met een vuist met alleen je duim, je hebt al je vingers compleet nodig om een goeie stoot uit te delen. En dat is het ook met het kwaliteit om te slagen in vakgebied.
VRAAG 04 | 08
Heb je een advies voor ons dat ons kan helpen beter te worden en niet ontmoedigd te raken bij het werken aan een project/choreografie?
Erma — “Humble yourself” om te blijven leren en zodat je altijd geïnspireerd kan blijven door wie dan ook. En meestal als ik vast zit met een idee en ik kom echt niet verder dan mediteer ik of doe ik een schietgebedje. En dan laat je het leven je helpen. Klinkt misschien super zweverig maar het helpt echt.
VRAAG 05 | 08
Breng je passie tot leven door ons te vertellen wat deze je brengt! Heb je nog andere passies?
Erma — Ja zeker mijn gezin is mijn passie, en daarnaast doe ik ook jongerenwerk in ontwikkelingslanden.
VRAAG 06 | 08
Is er een werk of project in het bijzonder dat je hebt gemaakt waar je trots op bent?
Erma — Ik en mijn man hebben een stichting in Indonesië waar we kartel kinderen en straat kinderen begeleiden door met ze te dansen, breakdancen, basketballen en parkouren.
VRAAG 07 | 08
Ben je al eens verrast door de capaciteiten of de vooruitgang van een leerling?
Erma — Ja al mijn studenten verassen mij elke keer maar weer. En dat jij als leraar nooit de hoop opgeeft op je studenten en dan na 2 of 3 getraind met je te hebben geef je je hoop gelijk. Best feeling ever.
VRAAG 08 | 08
Superprof zijn is ook zeker een kunst! Wat is jouw geheim?
Erma — I believe, never lose faith. Faith move mountains. Het akker van alle geheimen is om te geloven dat je het kan. Wanneer je gevoelens zeggen dat je niet verder kan maar met geloof vecht je je gevoelens tegen om toch door te zetten in alles wat je doe.

Vergelijkbare leraren

Choreografie in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Hip hop. Leren is geen probleem meer, Streetdance toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Moderne dans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Geldrop
(Wedstrijd)hip-hopdanseres zoekt een locatie om haar kennis en kunst te delen!
15€
Renee
1e les gratis!

Ik focus vooral op uitstraling en techniek. Het is belangrijk dat je er écht staat met attitude.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Vlaardingen
Moderne dans en/of klassiek ballet, professioneel danser gestudeerd aan Conservatorium Den Haag en Codarts Rotterdam
32€
Marijn
  • (6 beoordelingen)

Als professioneel danser van o.a. Dutch Don't Dance Division en dansleraar al acht jaar ben ik gespecialiseerd aan klassiek...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Gouda
Mavo 4 leerling geeft dansles in hip hop, geografie etc. 15 jaar. Regio: Gouda
15€
Anne
1e les gratis!

Ik geef les op een rustige manier. Zolang je luistert en ook je eigen mening en inbreng geeft over hoe jij het liever zou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ixelles, België
Afgestudeerd Juste Debout Paris leert een fusie van Hip Hop en Bharata Natyam
35€
Lila
1e les gratis!

Hip Hop. Yoga. Vrijheid. Wellness. Fun. Evolution. Workout. Mijn methode is zoeken op het evenwicht tussen fotograferen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 47€ 15€
5 uur 110€ 220€ 75€
10 uur 200€ 420€ 150€
Boek een les