Homepagina Help
Help Lessen geven
Eindhoven 
Eindhoven 
  • (2 beoordelingen)
R
Remi
« Carmen is a brilliant Spanish teacher, with very strong teaching... Lire plus »
R
Remi
« Carmen is a brilliant Spanish teacher, with very strong teaching skills. She provides excellent material ahead of each lessons, making the learning of Spanish very intuitive and attractive. While I had never done any Spanish lessons previously, I was able after a few months to be autonomous when travelling in Spain, and now I'm in position to have business meetings in Spanish. I strongly recommend Carmen to anyone willing to learn Spanish, whatever existing Spanish as she will for sure find a way to make you a Spanish speaker. »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 16u
Lessen aangeboden door Carmen
  • Individueel
  • In een groep
De lessen vinden plaats
  • Bij jou thuis
  • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
  • Spaans
  • Spreekvaardigheid - Spaans
  • Vocabulaire - Spaans
  • Luistervaardigheid - Spaans
  • DELE
Niveaus
  • Basisschool
  • VMBO
  • HAVO
  • VWO
  • Ander taal niveau
  • Kind

¡Hola! Leer Spaans met Carmen: gediplomeerd docente (native speaker) met 15 jaar ervaring

Methodologie

Hola! Ik ben Carmen en ik woon nu 5 jaar in Nederland.

Ik ben een gediplomeerd (native speaker) docente Spaans. Ik heb 15 jaar internationale ervaring met het geven in lessen van allerlei niveau's, vooral aan universitaire studenten, voor middelbare onderwijs en voor bedrijven. Ik kan lessen geven in het Spaans natuurlijk, maar ok in het Engels, Frans, Italiaans en een beetje in het Nederlands.

Het belangrijkste voor mij is om te weten wat je behoeften zijn. Wil je Spaans leren voor je werk? ... of misschien omdat u naar Spanje of Latijns-Amerika wilt reizen? Heb je een goede basis, maar wil je je Spaans verbeteren?

Wat je behoeften ook zijn, ik plan een gepersonaliseerde les voor jou. Vanaf de eerste dag spreken we Spaans en ik zal proberen de grammatica zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken!

Hoewel ik met verschillende materialen werk, gebruik ik het boek "Las claves del nuevo DELE" als basis voor mijn lessen. Vóór elke sessie zal ik je de benodigde materialen sturen en aan het eind stuur ik je een reeks oefeningen zodat je kunt oefenen wat je hebt geleerd.

Ik werk graag via Skype. Het is handig voor zowel docent als studenten, omdat je de les thuis, op kantoor of op een andere plaats op het meest geschikte moment voor je kunt volgen!

Aarzel niet om contact met me op te nemen als u meer informatie nodig hebt, ik zal u graag helpen!

¡Hasta la vista!

Lesopbouw

WERKERVARING
GEDIPLOMEERD, DOCENTE SPAANS (native speaker)
Babelia Linguistic Services - Eindhoven - December 2015 tot heden

Spaanse les door een enthousiaste native speaker uit Spanje.
Ik ben een gediplomeerd docente Spaans en heb 15 jaar internationale ervaring met het geven in lessen van allerlei niveau's. Vanaf de eeste les spreken wij Spaans.

Ik geef privé-les via Skype, lessen voor bedrijven, Spaans op reis, conversatie en grammatica. Beginners, gemiddeld en hoog niveau zijn welkom.

GEDIPLOMEERD, DOCENTE SPAANS -Ministere de l'Education Nationale (Frankrijk) - September 2005 tot Februari 2012

Gediplomeerd docente Spaans in de volgende Franse openbare scholen:
Collège du Crés ( Le Crés, Hérault)

Lycée du Pic Saint Loup (Saint Clément de Rivière, Hérault)
Collège Jean Jacques Rousseau (Argenteuil, Val d'Oise)

TAALASSISTENT (SPAANS) - Université Paul Valéry - Montpellier, Frankrijk - September 2001 tot Augustus 2003
Ik werkte als een taalassistent voor de Spaanse afdeling in Université Paul Valéry (Montpellier III) in Frankrijk. Ik gaf conversatielessen aan bachelorstudenten

TAALASSISTENT (SPAANS) - University College Cork (Ireland) - Cork - September 1999 tot Augustus 2001
Ik werkte als een taalassistent voor de Spaanse afdeling in University College Cork (Ierland). Ik gaf conversatielessen aan bachelorstudenten.

OPLEIDING

CAPES D'ESPAGNOL (Nationale Examen voor Leraren, specialiteit: Spaans) - Université Paul Valéry, September 2004 tot juni 2005.
MA in APPLIED LINGUISTICS - University College Cork,2002

CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH - Cambridge University
1998

UNIVERSITAIR DIPLOMA in ENGELSE TAAL EN LETTERKUNDE - La Coruña University - La Coruña (Spanje) september 1992 tot juni 1997

LINKS:
(Opgeslagen informatie) (Opgeslagen informatie)

CERTIFICATEN/LICENTIES
CAPES d'espagnol

De CAPES d'espagnol is de Nationale Examen voor Leraren in Frankrijk (specialiteit: Spaans)
Met dit diploma kan Spaans worden onderwezen in openbaar middelbare onderwijs.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Lessen aangeboden door Carmen
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
  • Spaans
  • Spreekvaardigheid - Spaans
  • Vocabulaire - Spaans
  • Luistervaardigheid - Spaans
  • DELE
Niveaus
  • Basisschool
  • VMBO
  • HAVO
  • VWO
  • Ander taal niveau
  • Kind

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u

Carmen'S CV

Maria del Carmen ANIDOS-MEIZOSO
GEDIPLOMEERD, DOCENTE SPAANS (NATIVE SPEAKER)
Eindhoven

WERKERVARING
GEDIPLOMEERD, DOCENTE SPAANS (native speaker)

Babelia Linguistic Services - Eindhoven - December 2015 tot heden
Spaanse les door een enthousiaste native speaker uit Spanje.
Ik ben een gediplomeerd docente Spaans en heb 15 jaar internationale ervaring met het geven in lessen van allerlei niveau's. Vanaf de eeste les spreken wij Spaans.
Ik geef privé-les via Skype, lessen voor bedrijven, Spaans op reis, conversatie en grammatica. Beginners, gemiddeld en hoog niveau zijn welkom.

GEDIPLOMEERD, DOCENTE SPAANS
Ministere de l'Education Nationale - september 2005 tot februari 2012
Gediplomeerd docente Spaans in de volgende Franse openbare scholen: Collège du Crés ( Le Crés, Hérault)
Lycée du Pic Saint Loup (Saint Clément de Rivière, Hérault)
Collège Jean Jacques Rousseau (Argenteuil, Val d'Oise)

TAALASSISTENT (SPAANS)
Université Paul Valéry - Montpellier - september 2001 tot augustus 2003
Ik werkte als een taalassistent voor de Spaanse afdeling in Université Paul Valéry (Montpellier III) in Frankrijk. Ik gaf conversatielessen aan bachelorstudenten

TAALASSISTENT (SPAANS)
University College Cork (Ireland) - Cork - september 1999 tot augustus 2001
Ik werkte als een taalassistent voor de Spaanse afdeling in University College Cork (Ierland). Ik gaf conversatielessen aan bachelorstudenten.

OPLEIDING
CAPES D'ESPAGNOL in Nationale Examen voor Leraren (specialiteit: Spaans)
Université Paul Valéry
september 2004 tot juni 2005

MA in APPLIED LINGUISTICS
University College Cork
2002

TAAL DIPLOMA in FRANS
Escuela Ofcial de Idiomas (Officiëlle Taalschool) -
september 1994 tot juni 1999

CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH in PROFICIENCY Cambridge University
1998

UNIVERSITAIR DIPLOMA in ENGELSE TAAL EN LETTERKUNDE
La Coruña University - La Coruña (Spanje) september 1992 tot juni 1997

LINKS
(Opgeslagen informatie) (Opgeslagen informatie)

CERTIFICATEN/LICENTIES
CAPES d'espagnol
juni 2005 tot heden
De CAPES d'espagnol is de Nationale Examen voor Leraren in Frankrijk (specialiteit: Spaans)
Met dit diploma kan Spaans worden onderwezen in openbaar middelbare onderwijs.

De 2 beoordelingen over Carmen
  • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met echte ervaringen van leerlingen van de leraar.

2 aanbevelingen

R
Remi

Carmen is a brilliant Spanish teacher, with very strong teaching skills. She provides excellent material ahead of each lessons, making the learning of Spanish very intuitive and attractive. While I had never done any Spanish lessons previously, I was able after a few months to be autonomous when travelling in Spain, and now I'm in position to have business meetings in Spanish.

I strongly recommend Carmen to anyone willing to learn Spanish, whatever existing Spanish as she will for sure find a way to make you a Spanish speaker.

Riccardo

She is very reliable and professional. She prepare upfront your lesson and keep the class subject interesting. I continue to do my class with her because I can already see improvements after few months.

Vergelijkbare leraren

Spaans in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Spaans. Leren is geen probleem meer, Vocabulaire - Spaans toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Luistervaardigheid - Spaans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Eindhoven
Gezellig Spaans bijles in Eindhoven and around met een gemotiveerde spaanse meisje.
17€
Adriana Arcidiacono
1e les gratis!
1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Eindhoven
Spaanstalige WO student Arabische Taal en Cultuur geeft Spaans en Geschiedenis op middelbare schooll niveau!
10€
Yibenny
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
(Fun) Spanish lessons with highly qualified native speaker. All levels, both individual and group lessons.
15€
Cristina
  • (4 beoordelingen)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoogvliet Rotterdam
Native speaker Spaans opgegroeid en opgevoed in Zuid-Amerika met combi ouders: Spaans-Nederlands.
25€
Linda Patricia
  • (1 beoordeling)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Bevoegde docent Spaans met een in Spanje behaalde master geeft privéles in Rotterdam eo
25€
Sara
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
Enthousiaste hispanist (MA) uit Groningen geeft lessen Spaans aan zowel beginners als gevorderden
18€
Marcelo
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Venezolaanse Industrieel Ingenieur helpt je om correct Spaans te spreken en uw woordenschat te vergroten
20€
Yubiseth
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maastricht
Spanish classes with a native! Need help with this language? Keep reading...
20€
ISABEL
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Paso a Paso leer in 6 maanden Spaans, cara a cara of via Skype
25€
Taquino(ALEX)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Spaans les in Haarlem op alle niveaus en leeftijden door bevoegde lerares
25€
Maria Mercedes
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
12years Experience Qualified Language Teacher (EN/SP/Catalan) all ages in Den Haag en omgeving
25€
Gisella
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
Ervarend spaanstalige lerares uit Uruguay geeft lessen Spaans in Arnhem zuid en omgeving.
20€
Luisina
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
WO student Public Administration geeft Spaanse bijles aan beginners of mensen met een niveau a1-b2 in Den Haag
15€
Pim
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
Privéles Spaans in Tilburg aan zowel beginners als gevorderden (Spaans als moedertaal)
18€
Marta
  • (1 beoordeling)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sintjohannesga
WO afgestudeerde: Spaans (bij)les voor jong en oud in regio Utrecht :)
20€
Alissa
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groesbeek
Dynamische Spaanse les voor jong, oud, beginners en gevorderden in Nijmegen en omgeving.
20€
Adriana
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Private english-taught SPANISH lessons all levels, Groningen. One on one lessons. Negotiable price
15€
Kevin
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Native speaker of Spanish, University Graduate on Language and Culture teaching Spanish in Groningen
20€
Rocío
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar 20€ 20€
Boek een les