Homepagina Help
Help Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
  • Ambassadeur
  • (11 beoordelingen)
Tuyet
« Excellent! Fettah is vriendelijk en legt heel goed uit. Ik had weinig kennis... Lees meer »
Tuyet
« Excellent! Fettah is vriendelijk en legt heel goed uit. Ik had weinig kennis over scheikunde en Fettah heeft in een korte tijd mij dit allemaal goed uitgelegd. Hij bereidt zijn lessen goed voor en legt duidelijk uit. Hij stelt ook vragen die je zelf dan moet beantwoorden of uitleggen. Fettah is zeker een aanrader! »
22€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 7u
Lessen aangeboden door Fettah
  • Individueel
  • In een groep
De lessen vinden plaats
  • Bij de leraar thuis
  • Bij jou thuis
  • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
  • Wiskunde
  • Rekenen
  • Wiskunde B
  • Natuurkunde
  • Scheikunde (Chemie)
  • NaSk (Natuur Scheikunde)
Niveaus
  • Alle niveaus

Derde jaars Aviation student met jaren bijles/huiswerkbegeleiding ervaring geeft (Examentraining) Wiskunde A & B, Natuurkunde, Scheikunde (Alle beta vakken). Motivator and Inspirator

Methodologie

Mijn bijlessen/privelessen zijn gebaseerd op de methode DMAIC (Define, Measure, Analyse, Improve & Control). DMAIC is een six sigma improvement methode. De afgelopen jaren heb ik de DMAIC-methode gebruikt, wat tot uitstekende resultaten heeft geleid. Het is belangrijk om te kijken WAAROM de leerling slechte cijfers haalt (Slechte werkhouding?, gebrek aan kennis?, problemen met levensstijl? etc.). Daarna is het belangrijk om het probleem op te lossen en om ervoor te zorgen dat het probleem zich niet zal herhalen. Voor mij is het belangrijk om niet alleen uit te leggen, maar om het probleem op te lossen.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Fettah plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Sinds het jaar 2015 ben ik bezig met bijles geven. In mijn examenjaar gaf ik mijn medestudenten bijles in Natuurkunde en Wiskunde. Nadat ik mijn Havo diploma had bemachtigd (gemiddeld 7,5), ben ik begonnen bij een groot bijles bedrijf (Lyceo). In de 2 jaar dat ik werkzaam was voor Lyceo, heb ik waardevolle ervaring opgedaan. Hiernaast heb ik ook vaak samengewerkt met bevoegde docenten. Dit heeft, samen met mijn ervaring, ervoor gezorgd dat ik een leerling effectief kan helpen door zijn zwakke punten te analyseren en deze helpen op te lossen!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 22€/u
Lessen aangeboden door Fettah
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
  • Wiskunde
  • Rekenen
  • Wiskunde B
  • Natuurkunde
  • Scheikunde (Chemie)
  • NaSk (Natuur Scheikunde)
Niveaus
  • Alle niveaus

Fettah's achtergrond

Werkervaring

• dnata Training Academy
Van september 2018 tot januari 2019
Functie: Stagiair Training Academy
• Lyceo: Huiswerkbegeleiding - Examentraining – Bijles
Van 2017 tot heden
Functie: Bijlesdocent en huiswerkbegeleider
• YouTube
Van mei 2015 tot heden
Functie: Content Creator
• Albert Heijn
Van oktober 2015 tot februari 2016
Functie: vakkenvuller
• McDonalds
Van november 2014 tot januari 2015
Functie: Keukenmedewerker
“Medewerker van de maand” december 2014

• Aviation studies aan de Hogeschool van Amsterdam
Van september 2016 tot heden
Bachelor of Science, BSc
• Comenius Lyceum Amsterdam
Van augustus 2011 tot Juli 2016
Havo Diploma
Winnaar “The Chemistry Award 2016”
- The Chemistry Award wordt uitgereikt door het NVON (Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in de Natuurwetenschappen) aan de student met het hoogste gemiddelde voor scheikunde.
• Ru pare basisschool
Van augustus 2002 tot juli 2011

Computervaardigheden

• Microsoft Office: Gevorderd
• Simio Simulation: Gevorderd
• Cast Terminal Simulation: Gevorderd
• Lightworks Video Editor: Gevorderd
• Adobe After Effects: Matig
• Pixlr Photo editor: Gevorderd
• MS: Projects: Gevorderd

Vaardigheden

• Harde werker
• Creatief
• Commercieel inzicht
• Leergierig

Taalvaardigheden

• Nederlands (Moedertaal)
• Engels (Uitstekend)

Hobby’s en interesses

• Reizen
• Vliegtuigspotten
• Voetballen
• Powerliften

De 11 beoordelingen over Fettah
  • 4.8/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met echte ervaringen van leerlingen van de leraar.
Tuyet

Excellent! Fettah is vriendelijk en legt heel goed uit. Ik had weinig kennis over scheikunde en Fettah heeft in een korte tijd mij dit allemaal goed uitgelegd. Hij bereidt zijn lessen goed voor en legt duidelijk uit. Hij stelt ook vragen die je zelf dan moet beantwoorden of uitleggen. Fettah is zeker een aanrader!

Lai-Fong

Perfect! Fettah is een vriendelijk en geduldige persoon. Hij kan de stof heel goed uitleggen en controleert of je de stof hebt begrepen. Ook zorgt Fettah dat de stof blijft hangen door het te herhalen.Dat is heel erg prettig want mijn zoon heeft zijn proefwerk fluitend gemaakt. Hij krijgt twee keer per week bijlies in natuurkunde. Wij bevelen Fettah zeker aan!

H
Hirad

Perfect! Fettah geeft hele fijne en duidelijke uitleg. Na samen de stof te hebben behandeld begrijp ik het meteen. Zeker een aanrader!

Reactie van Fettah

Hirad is een leerling met veel potentie. Hij is een harde werker met veel motivatie.

5 aanbevelingen

G
Gijs

Fettah heeft mij echt super goed geholpen in mijn laatste examen jaar. Met duidelijk cijfers geslaagd, na de uitleg en oefeningen met Fettah begon ik de stof echt goed te begrijpen en beheersen

JeKleine

Nou 2 jaar terug toen ik nog op havo 5 zat (mijn examenjaar) had ik heel veel moeite met Natuurkunde ( er zaten ook wiskunde B vragen tussen ) en dhr. Fettah had mij hierbij geholpen. Iemand die heel trouw en de medeleerling begrijpt, empathie toont en snel denkt. Mede dankzij Fettah heb ik een dik
ke 7.8 gehaald voor mijn NATUURKUNDE EXAMEN

J
Jackson

Fettah is een geduldige en ontspannen leraar. Hij probeert je de stof zo goed mogelijk bij te brengen zodat hij zeker weet dat je de stof begrijpt. Dit gebeurt op een spontane en duidelijke manier waardoor de tijd zo voorbij vliegt waardoor je niet eens doorhebt dat je hebt zitten leren.

Simpel gezegd vind ik hem een fijne gast die op een simpele maar duidelijke manier lesgeeft waardoor alles een stuk makkelijker te verwerken is wanneer dit soms even te veel kan zijn. Hij is een topper en staat altijd klaar wanneer je hulp nodig hebt.

Interview met Fettah

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Fettah — De vakken waarin ik lesgeef zijn voornamelijk wiskunde B, Natuurkunde en Scheikunde. Sinds mijn kinderjaren ben ik altijd nieuwsgierig geweest over hoe de aarde in elkaar zit. Ik dacht bij mezelf: “hoe zit het universum in elkaar?”. Hierdoor heb ik het profiel Natuur&Techniek gekozen en dat profiel ook afgerond met goede cijfers. Op mijn vraag heb ik helaas nog steeds geen antwoord, ons universum is te complex hiervoor, maar ik heb nog steeds een drive om achter het antwoord te komen. Vaak kijk ik documentaires als “Cosmos." Door dit soort dingen te doen probeer ik mijn kennis en inzicht over ons universum te verbreden. Ik heb al altijd werk willen doen waarbij ik waarde hecht aan het leven van andere mensen. Mede daarom geef ik nu privé bijles. Om mijn passie en kennis te delen met anderen.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Fettah — Straling, zonnestelsel en het heelal zijn mijn favoriete onderwerpen. Als we kijken naar het heelal ziet het erg mooi en rustgevend uit, terwijl het eigenlijk een totale chaos is. Ik merk dat mijn leerlingen ook nieuwsgierig zijn over het heelal - wie eigenlijk niet. Met elke vraag die we beantwoorden, ontstaan er meer vragen.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Fettah — Een rolmodel voor mij was altijd mijn oud-docent Dhr. Sieger Kooij, de bekende scheikundedocent van het YouTube kanaal “Scheikundelessen”. Ik had het geluk om hem als mijn scheikundedocent te hebben. Wat ik van hem heb geleerd is niet alleen scheikunde, maar ook passie. Dhr. Kooij heeft jaren als docent gewerkt op mijn middelbare school. Dit was eigenlijk zijn hobby, omdat hij ook ondernemer is en het inkomen helemaal niet nodig had. Een docent zonder passie noem ik daarom eigenlijk geen docent. Als je het zelf niet leuk vindt, wat is dan het punt om andere mensen uit te leggen! Zoals ze zeggen: als je werk doet wat je leuk vindt, zal je geen enkele dag hoeven te werken.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Fettah — In het kort: kennis, ervaring en passie.
Om een vak goed uit te leggen moet je passie hebben. Als een leerling zit te luisteren naar iemand zonder passie, wordt het al snel saai. Een passievolle docent legt met passie, voorbeelden en meegemaakte ervaringen uit, en niet puur de stof.

Natuurlijk is kennis een “must”. Als je iets wilt uitleggen, moet je het zelf begrijpen. Vaak is het fijn voor leerlingen om voorbeelden te geven, en dat gaat niet als je geen kennis hebt. Ervaring is de belangrijkste kwaliteit die een docent moet hebben. Na zoveel leerlingen en uren bijles kan ik meestal gelijk zien wat het probleem van een leerling is. Hierdoor kan ik elke bijles op maat geven. Elk leerling heeft een ander probleem, daarom moet je het ook anders oplossen. Je kan verschillende problemen niet oplossen met één vaste manier.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Fettah — Een leuk en trots moment in mijn middelbareschooltijd was toen ik de Chemistry Award had gewonnen tijdens de diploma uitreikingen. We zaten daar met z’n allen, medestudenten en ouders, en opeens werd ik geroepen naar het podium. Hier kreeg ik te horen dat ik gemiddeld het hoogste stond voor Scheikunde en om die reden kreeg ik de Chemistry Award uitgereikt. Wat het zo leuk maakte, was dat ik het helemaal niet had verwacht.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Fettah — Net als iedereen heb ik ook moeilijke perioden gehad op school. Niks verloopt altijd helemaal zoals je wilt. Ik heb mijn examenjaar opnieuw moeten doen, omdat ik op een tiende was gezakt. Dit was mijn “turning point”. Mijn doel was toen om te slagen met hoge cijfers, omdat ik het jaar toch opnieuw moest doen. Ik heb mijn hele werkhouding veranderd, waardoor ik mijn doel heb kunnen behalen. Doordat ik zo hard en gedisciplineerd heb gewerkt, begreep ik de stof binnenstebuiten. Verder weet ik waarom de meeste opgaven moeilijk zijn en hoe je zulke opgaven aan moet pakken.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Fettah — Mijn passie is luchtvaart. Sinds het jaar 2016 studeer ik Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben verliefd geworden op de luchtvaart sinds het moment dat ik op Amsterdam Airport Schiphol was. Het is een kleine, maar mooie industrie. Veel mensen werken hard om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Niemand heeft een kleine rol, één klein foutje kan voor vertragingen zorgen aan de andere kant van de wereld. Het is een multiculturele industrie waar iedereen samen moet werken om één doel te behalen: om ervoor te zorgen dat passagiers een fijne vlucht hebben. Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn opleiding en ik geniet er elke dag meer van.

Zoals ik ook al eerder heb aangegeven, vind ik lesgeven enorm leuk. Om werk te doen waar je waarde hecht aan het leven van andere mensen is niet alleen fijn maar ook bevredigend. Je weet dat elke actie een reactie oplevert, en daarom zet je jezelf 100% in, om het beste resultaat eruit te krijgen. Wanneer ik hoor dat mijn leerlingen hoge cijfers halen, dan besef ik dat ik waarde creëer bij het leven van andere mensen, en er is geen beter gevoel voor mij dan dat.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Fettah — Mijn doel is niet alleen bijles geven. Ik wil ervoor zorgen dat leerlingen later, zonder externe hulp, verder kunnen. Je kan niet voor de rest van je leven een bijlesdocent hebben die je alles uitlegt. Op een gegeven moment moet je het zelf kunnen. Ik ben meer dan een bijlesdocent, ik ben een mentor, een lifecoach. Het begint al gelijk bij mijn intakegesprek. We kijken dan wat het probleem is, en dan maken we gezamenlijk een plan van aanpak. Verder houd ik nauw contact met de ouders.

Ook heb ik gevraagd aan mijn leerlingen waarom ze mijn uitleg begrijpen, en niet van andere mensen. Ik krijg dan meestal hetzelfde antwoord: “Je ziet aan mij wat ik niet begrijp”. Het inlevingsvermogen is enorm belangrijk voor een bijlesdocent. Meestal weet ik waarom leerlingen moeite hebben met een opgave, omdat ik erg ervaren ben.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde B toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Natuurkunde is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
Amsterdam privé- als groeplessen Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Rekenen, Redactie, Havo-5 leerling!
17€
Alper
1e les gratis!

Eerst bekijken op welke methode de leerling les krijgt en vervolgens materialen regelen om het op een stapsgewijs level van...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Master student Management of Technology, TU Delft. Goed in natuurkunde, wiskunde, bedrijfskunde en management en organisatie.
18€
Coen
1e les gratis!

Ik analyseer altijd eerst het niveau van een individu of groep. Op basis daarvan start ik het lesgeven. Ik houd van een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
4e jaars VWO Student kan bijles geven in de vakken natuurkunde scheikunde wiskunde en biologie. Latijn en Grieks zijn ook opties
10€
Kasper
1e les gratis!

Ik bekijk per situatie wat de beste methode van bijles geven is. Het verschilt gewoon per leerling. Ik kan altijd...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Statistiek en wiskunde bijles in Amsterdam (voor de universiteit, HBO en middelbare school)
45€
Ton
1e les gratis!

De les begint altijd met een gezellig kopje thee, koffie of iets anders. Daarna gaan we hard aan de slag. Ik maak digitaal...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Makkelijke uitleg nodig voor rekenen of wiskunde? Geef les online of in Amsterdam (HBO'er)
20€
Latif
1e les gratis!

Voor het geven van bijles, ga ik samen met mijn leerlingen na waar de sterke en zwakke punten liggen, en daarop baseer ik de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Student MBO geeft bijles Rekenen, super geduldig en helpt je graag met leren!
16€
Maricella
1e les gratis!

De manier waarop ik lesgeef hangt af van de persoon zelf. De ene persoon pakt dingen wat sneller op dan de ander! Ik let...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student Communicatiewetenschap. Geeft rekenen en Geschiedenis aan HAVO en VWO leerlingen
15€
Irene
1e les gratis!

Ik pas mijn lesmethode aan op wat bij jou past. Eerst zullen we elkaar kort leren kennen zodat we erachter kunnen komen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Bijles in vakkenpakket Natuur en Techniek/Gezondheid door WO student Bèta-gamma te Amsterdam
20€
Benji
  • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lesmethode bestaat uit een op maat gemaakt advies, dat zo goed mogelijk aansluit op de behoeften van de leerling. De...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student geeft wiskunde les op middelbare school, HBO en WO niveau
17€
Annabel
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is dat jij vragen mag stellen en ik zo gestructureerd mogelijk de vraag zal uitleggen. Met behulp...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 22€ 22€ 22€
Boek een les