Homepagina Help
Help Lessen geven
Dinteloord 
35€
Dinteloord 
1e les gratis!
35€ /u
1e les gratis!
Dinteloord 
Peter
Superprof voor meer dan 2 maanden
In afwachting van goedkeuring
Antwoordt in 24 uur

Docent muziek met ruime ervaring in muziek als examenvak geeft graag ook jou bijles!

Diploma Schoolmuziek (eerste graads) . Expertise in muziek als examenvak op havo en vwo.
Ik verwijs graag naar verdere informatie op internet en leg ook uit wat je daarmee kan.
Het is heerlijk om samen muziek te maken. Ik ben erg geduldig en snap meesta wel wat je van me wilt weten.

Ik geef les in Noten lezen, Muziekles, Piano, Zangkoor, Organologie (instrumentkunde). Op het niveau van beginner, intermediate, gevorderd, kind, junior, brons, zilver, goud.
Ik geef les in persoon, bij mij thuis of bij de leerling.
Ik geef online lessen via de webcam.

Peter's ervaring

Ik geef sinds 1984 les in het VO als docent muziek en later ook CKV. Ik heb inmiddels honderden leerlingen mogen lesgeven en begeleiden met hun profielwerkstuk voor muziek. Tevens heb ik vanaf 2002 muziek als examenvak aangeboden. Alle onderdelen zoals solfège, instrumentenkennis, componeren en muziek, (samen) musiceren, muziek beluisteren en theorie zijn aan bod gekomen.

Peter'S CV

Opleiding :

- Mavo 4-diploma (1977). School:" Pius XII M.A.V.O." te Oudenbosch.
- Havo- diploma (1979). School: "Thomas More College" te Oudenbosch.
- Akte Muziekonderwijs –A, Algemene Muzikale Vorming, behaald op 20 mei 1985
aan het Rotterdams Conservatorium (tweede graad).
- Akte Muziekonderwijs – B, Schoolmuziek, behaald op 26 mei 1987 middels
"Staatsexamens voor muziek" (eerste graad).

Werkervaring :

* Van 1 september 2017 tot 22 december 2017 ben ik ingevallen als docent muziek te Almere.

* Vanaf 1 maart 2017 tot 1 augustus 2017 docent muziek/CKV te Doorn.

* Vanaf 1 maart 2017 buurtbemiddelaar.

* Van 10 maart 2016 tot en met 5 juli 2016 heb ik een collega, die met zwangerschapsverlof was, vervangen te Zeewolde

* Van augustus 2013 tot en met juli 2015 docent muziek/CKV te Alphen aan den Rijn. Omvang: 1 FTE aan klas 1 t/m 6. Muziek was eindexamenvak.

*Vanaf augustus 2009- aug 2013: muziekdocent te Rotterdam.
- Het geven van muziekles was mijn belangrijkste taak. Ook op deze school was muziek examenvak.
-Vanaf augustus 2010 heb ik nieuwe collega’s begeleid en beoordeeld.
In het kader van begeleiding van nieuwe collega’s leidde ik intervisiebijeenkomsten.
- Lid visitatiecommissie. Deze commissie gaat uit van een samenwerkingsverband van tien scholen : Semper Movens. De commissie onderzoekt, op verzoek van de schoolleiding van de betreffende school die wordt gevisiteerd, een aantal door de schoolleiding geformuleerde vragen. Via diverse panels en lesobservaties wordt een antwoord geformuleerd op deze vragen in de vorm van een eindrapport.
- Organisator Open Podium.
- Mentor van een groep van 25 leerlingen uit 3 havo.
- Dirigent/pianist docentenkoor.
- Op 4 april 2012 heb ik deelgenomen aan de “focusgroep” van de Onderwijsraad met als thema “nieuw evenwicht’, onderwerp was de invulling van “de geregelde ruimte” en over wat scholen en leraren nodig hebben om de verantwoordelijkheid te kunnen dragen.

* Van januari 1988 tot augustus 2009 VMBO-T, HAVO/ VWO te Krimpen aan den IJssel.
.
Ik heb op deze school enkele schooljaren een volledige baan gehad.
Enkele functies die ik heb vervuld zijn:
- Docent muziek klas 1 t/m 6 vwo (met muziek als eindexamenvak in de bovenbouw HAVO en VWO)
- Docent CKV-1
- Mentor brugklas 1, mavo 3, atheneum 3, havo 4
- Organisator Open Podium
- Organisator muziekavond eindexamenleerlingen muziek
- Begeleider nieuwe collega’s
- Sectievoorzitter
- Budgethouder
- Coach nieuwe vakcollega

* Van 01-08-1987 tot 01-08-2000: VMBO te Steenbergen

* Van oktober 1984 tot januari 1988: diverse scholen in het LBO: o.a. IHNO/ITO.
.
Overige informatie:

*Ik heb als dirigent voor diverse koren gestaan en heb koren begeleid als pianist/organist.
*In 2002 en 2003 heb ik een cursus gevolgd die in company werd verzorgd m.b.t. het begeleiden van nieuwe collega’s. In februari 2004 is deze cursus afgesloten en heb ik hiervan een certificaat van de Rijksuniversiteit Utrecht ontvangen. In de afgelopen schooljaren heb ik deelgenomen aan opfriscursussen, waarbij het coachen van zittende collega's centraal stond.
* In het schooljaar 2010-2011 heb ik deelgenomen aan de cursus “Basistraining Midden Management”. Hierbij stonden diverse aspecten van een middenmanagementfunctie centraal en werden deze belicht vanuit de praktijk en theorie.
* Cursus smartboard gevolgd.
* Het schooljaar 2012-2013 heb ik de cursus RTTI gevolgd; deelgenomen aan een cursus o.l.v. Peter Teitler: “Lessen in orde”.
* Sinds september 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot “Mediator”, gevolgd door een assessment en registratie in het ADR- register later in dit schooljaar.


Vergelijkbare leraren

Noten lezen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Muziekles. Leren is geen probleem meer, Piano toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Zangkoor is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rijnsburg
WO-studente Pedagogiek geeft saxofoon- en muziekles aan kinderen van basis- en middelbare school leeftijd in omgeving Rijnsburg/Leiden
13€
Julia
  • (3 beoordelingen)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Breda
Conservatorium-studente geeft zangles en muziektheorie! Gespecialiseerd in Jazz, klassiek & pop!!
28€
Jasmine
  • (2 beoordelingen)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maastricht
Master studente klassieke piano geeft pianolessen en muziektheorielessen voor alle niveau's en leeftijden.
20€
Fem
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Professionele muzikante geeft accordeonles tot Bachelor niveau, en piano en muziektheorie voor beginners in Rotterdam en omgeving!
35€
Helena
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Afgestudeerd Rockacademie studente geeft gitaar-, songwriting en pianoles in Rotterdam-Zuid. Voor jong & oud, beginners & gevorderden!
20€
Robin
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zoetermeer
Muziektheorie en noten leren lezen in Zoetermeer door ervaren didacticus voor kinderen. Met behulp van verschillende instrumenten en spelletjes leer ik je de basis van de muziek
26€
Shirley de Jong
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
Goede (en goedkope) gitaarles in de buurt van Tilburg? Van pop tot metal! Tien jaar ervaring, aan huis of in Tilburg-West.
15€
Sven
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Award-winning Italian Saxophonist gives Private Lessons in Rotterdam! All styles, all levels!
35€
Claudio
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Lelystad
(Beginners)lessen muzikale ontwikkeling en muziektheorie aan kinderen van 3 tot 15 j.o. Specifieke theorielessen om leerlingen voor te bereiden op ABRSM examen
30€
Karina
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enter
Graduated Drummer gives International Drum Lessons in the Netherlands, from beginners to pros.
25€
Moreno
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Tourende zanger geeft les in muziek van Metal tot Pop in Den Haag
45€
Thimo
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Opera zangeres afgestudeerd in Wenen geeft zangles in Amsterdam (Opera en Pop)
30€
Margarita Rosa Castaneda
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwolle
Musicus geeft les in ‘muziek in het algemeen’, klassiek, dwarsfluit en barokfluit
35€
João
  • (2 beoordelingen)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Muzikante wil haar passie voor muziek delen met anderen - regio Delft
30€
Manochak
  • (4 beoordelingen)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maastricht
Conservatoriumstudent, geeft les in noten lezen en alle theorie daar omheen. Omgeving Maastricht
25€
Ijen
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Harlingen
Muziek docent geeft goed les op piano, keyboard en orgel. Ook zang, blokfluit en theorie.
25€
Luuk
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Grez-Doiceau, België
Professioneel muzikant en hoogleraar Gitaar , el.bas en Coaching voor Band (thuis)
40€
Anthony
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Barcelona, Spanje
Leren of te perfectioneren uw saxofoon of klarinet in Barcelona, ​​maar vooral met plezier!
25€
Leandro
  • (1 beoordeling)
1e les gratis!
Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij hem thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ 48€ 25€
5 uur 150€ 215€ 125€
10 uur 250€ 380€ 250€
Boek een les
35€ /u